Reacties

Marleen van der Griend
Koningsdag @ Utrecht

Wat heeft Mag Het Wat Zachter een heerlijk samenstelling. Ik ben gek op jullie kopersectie en jullie vrouwelijke bassist! Vrolijk zooitje bij elkaar met knallende medleys!

Paul Hulleman
Personeelsfeest @ Dolfinarium, Harderwijk

Jullie zijn ge-wel-dig! Respect. Wat een feest hebben jullie ervan gemaakt. Grote dank namens al het Dolfinarium-personeel!

Jan van Rooden
10-jarig bestaan Theatervereniging, Werkhoven

Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie TOP optreden van gister. Mede dankzij jullie hebben wij een supergaaf feest gehad. Absoluut tot een volgende keer!

Petra (namens de organisatie)
Kermis @ Schermerhorn

Deze editie overtrof alles! En daar hebben jullie een gigantisch groot aandeel in gehad. Het plein stond op z'n kop! Kunnen jullie volgend jaar? ;-)

Nardy Arts
25 jarig huwelijk

Bij deze wil ik jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie spetterende, energievolle, fantastische, vrolijke, geweldige optreden afgelopen zaterdag op ons feestje. We leven nog steeds een beetje op een roze wolk en dat is zeker ook aan jullie te danken. We hebben veel reacties gehad dat jullie een TOPBAND zijn. Bedankt heren én dames...... groetjes Frank en Nardy en kids.

Tara Saffari
Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Dankjewel MHWZ! We hebben onwijs genoten! Tot de volgende keer :D

Niels Lelieveld
EL CID Winterfeest, Incasa

Bedankt voor jullie toffe optreden op ons IJskoud Fout EL CID Winterfeest! Het afwisselende repertoire maakte er één groot feest van. Jullie contact met het publiek was top en voor het podium tegen elkaar opspelen zorgde voor nog meer interactie met onze feestgangers. Ook bedankt voor het heldere en prettige contact naar aanloop van het feest. Tot ziens op één van onze toekomstige feesten! ;-)

Cindy Aarts
Carnaval @ Middelbeers

Jullie hebben mij de mooiste carnavalsavond van heel mijn leven bezorgd! Wat een band, ongelooflijk. Wat zijn jullie onwijs goed. Ik hoop jullie vaker te zien hier in Middelbeers. Dan ben ik zeker weer van de partij. Complimenten!

Marjolein van Rooyen
Personeelsfeest InTraffic, SS Rotterdam

Wat een fantastisch optreden afgelopen zaterdag op de SS Rotterdam! Echt super! Heel erg genoten van de goede zang en muziek! Ik ga zeker reclame voor jullie maken.

Arthur en Annemarie
Lustrum kampeerautoclub Dubbellucht

Lieve mhwz-mensen, wat een geweldige avond hebben we gehad tijdens het camper weekend van Dubbellucht. Echt onvergetelijk, Wat een show. Het was gewoon top!

Marielle de Bruin

Het was een feest om op jullie combinatie van covers te dansen. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Ida Matulatua
25-jarig huwelijk

Leuke, verfrissende, jonge en dynamische band. Goede eenheid ook! Succes, het mag nog harder!

Elleke Steur
Koningsdag @ Axel

Wat een power zit er in jullie band! Van mij hoefde het niet zachter! Ik hoop dat ze jullie volgend jaar weer boeken voor de Koningsdag.

Niels Lelieveld
EL CID Wintergala @ Leiden

Dit was een avond om nooit te vergeten! Het afwisselende repertoire maakte er één groot feest van en jullie contact met het publiek was echt top. Tot ziens op één van onze toekomstige studentenfeesten!

Anoushka de Vries
Lustrum P.C. De Schieruiters

Tijdens jullie optreden bij P.C. De Schieruiters vierde ik die avond ook mijn 9e lustrum c.q. verjaardag en ben, samen met vrienden en familie, helemaal uit m'n dak gegaan met jullie! Onwijs bedankt voor een onvergetelijke TOP-avond!

Kevin Baaij
25-jarig huwelijk

Echt super feest gister! Ben je nog op zoek naar een feestband dan raad ik zeker Mag Het Wat Zachter aan, top band!!!

Beerd en Marian

Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan ons huwelijksfeest! We hebben genoten van jullie energie, muzikaliteit en het mixen van verschillende nummers. Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad, onze gasten ook en ook het personeel van de locatie was onder de indruk!

Marion Van Dijk van Ooijen
Bruiloft @ Bergen op Zoom

Wat waren jullie geweldig op onze bruiloft! Het was echt super! Alleen maar positieve berichten gehoord! Dank jullie wel!

Carlo Boszhard
De Show Zonder Naam, Radio 538 @ Hilversum

Jullie moeten op TV. Serieus, wat klinkt dit heerlijk en wat zijn jullie een genot om naar te kijken! Wat een totaalplaatje!

Daphne Hersbach
Pleinfeest @ Rotterdam

Wat een top band zijn jullie. Zo krachtig en positief! Vandaag na 'De ronde van Noord' gezien. Hopelijk zie ik jullie nog vaker!

Barbara Dorren
Carnaval in Oostelbeers, Noord-Brabant

Afgelopen carnaval heb ik jullie gezien in het pittorske Oostelbeers. Wat een verrassing! Muzikaliteit, enthousiasme, variatie, echt een feest! Ik heb non-stop gedanst, je kunt niet anders als een band er zo voor gaat. Jullie zijn een absolute aanrader voor iedereen die een band wil boeken die op verschillende vlakken uitblinkt, maar toch heel toegankelijk is en iedereen mee krijgt!

Seth Hoogland (organisatie)
Vols Tropical @ Vaals

Onze feesttent was te klein. En dat kwam door jullie! Wat maakten jullie er een gigantisch vet feest van! We zijn er trots op dat we jullie hebben geboekt. En dat gaan we zeker nog eens doen.

Casper Lansbergen
Bestuur Medische Faculteits Vereniging Rotterdam (MFVR)

Jullie waren de kers op de taart, kroon op het werk, oftewel het toppunt van de avond. Dank jullie wel! Hou deze koers, Ahoy!

Corine Jonkman
Dorpsfeest @ Zaltbommel

Wanneer je als band vanaf het begin van de avond met zoveel aanstekelijk enthousiasme staat te vlammen op het podium dan zijn wat mij betreft alle complimenten voor jullie op zijn plaats!

Tuan en Chris
Bruiloft

We willen jullie nogmaals bedanken voor een fantastisch feest. Wat was het geweldig! Zoveel collega's, vrienden en familie die helemaal met jullie uit z'n dak gingen. Fantastisch!!! Jullie hebben ons feest tot een onvergetelijke avond weten te maken.

Tom & Linda
Bruiloft @ Vlissingen

Wow, dit was wel even wat anders dan een ingedutte band met een 'Top of the World - Carpenters' repertoire. Jullie waren te gek en dat hebben we de afgelopen dagen ook vaak zat terug gehoord van onze gasten. We zijn er trots op dat we jullie hebben gevonden!

Maartje van Iwaarden
Bestuur Medische Faculteits Vereniging Rotterdam (MFVR)

En of MHWZ een show kan leveren! Afgelopen weekend schitterden ze op ons gala van de MFVR. In de pauze kwamen mensen in paniek naar me toe met de vraag of de band ALSJEBLIEFT nog terug kwam!
Mede dankzij jullie is het gala een groot succes geworden. Dankjulliewel en hopelijk tot een volgend feestje!

Onno en Monique
Bruiloft @ Eindhoven

Hoi superentertainers van MHWZ! Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor de fantastische avond. Jullie hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad op jullie geweldige show. Wij hopen jullie nog vaker te mogen zien! Heel erg bedankt!

John van den Borne
Citaat uit eindverslag The Clash of the Coverbands

Met schijnbaar het grootste gemak weet deze band elke keer weer de zaal op zijn kop te zetten.

Ruthie Delwel
Producent Loco Toko Picture Show

Ik heb meerdere optredens bij mogen wonen van Mag Het Wat Zachter en vond ze allemaal even gaaf! Heel erg leuk om te zien hoe ze met de juiste opbouw van hun set, het publiek elke keer weer naar een feeststemming weten te krijgen. Behalve de sterke muzikanten, is er ook gedacht aan de juiste aankleding van de band. Een enthousiaste jonge groep mensen die het nog ver gaan schoppen!

Anne & Edward de Goeij
Bruiloft @ Arnhem

Jullie waren de kers op de bruidstaart! Niet alleen wij zelf, maar ook al onze gasten vonden jullie helemaal het einde! Bedankt! Tot volgend jaar, want we begrepen dat jullie al direct zijn geboekt door twee van onze beste vrienden. Wij kijken er nu al naar uit!

Sandra Schut
Tentfeest @ Alkmaar

Het was prachtig! Wat een feest! De energie spat er vanaf, topamusement van de bovenste plank.

Eddy Keur
De Show Zonder Naam, Radio 538 @ Hilversum

Wát gaaf. Man! We hebben jullie duidelijk niet voor niets voor de 3e keer live in de studio uitgenodigd.

Eric Koster
25-jarig huwelijk

Allereerst: bedankt! Ik had mij voor het 25 jarige trouwfeest van mijn ouders geen betere band kunnen wensen. Jullie hebben de boel op z'n kop gezet en ik heb mensen zien dansen waarvan ik dat niet had verwacht. Dát zegt toch wel iets.

Gerda Vermeer
Dorpsfeest @ Zierikzee

Guys èn girls, wat hebben jullie een topact. Van uitstraling tot muzikale kunsten, het klopte gisteravond allemaal. We zijn erg blij dat we jullie gevonden hebben en gaan jullie absoluut vaker zien. Heel veel succes, de toekomst lacht jullie toe.

Patrick Holleeder
Tentfeest @ Houten

Het was werkelijk een weergaloos optreden afgelopen zaterdagnacht. Wat een energie & muzikaliteit! Jullie zijn echt een fantastische strakke band. Alle 9 bandleden. Mijn complimenten!

Jelmer Houkamp & Ruud Stassen
Promotiefeest @ De Machinist, Rotterdam

Echt geweldig, zelfs de barmannen gingen los bij De Machinist. Was top. Goede muziek, energiek en opzwepend, en sfeermakende bandleden.

Interesse in Mag Het Wat Zachter op jouw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op.