Info

Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau.

De negenkoppige band speelt zowel tijdloze klassiekers als hedendaagse hits, vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups. De muziek is een feest van herkenning voor iedereen, maar tegelijkertijd altijd verrassend. Alles wordt gebracht met een enorm veel energie en interactie met het publiek. Het heeft zich bewezen: Mag Het Wat Zachter heeft duizenden mensen een onvergetelijk feest bezorgd.

Praktische informatie

Party coverband Mag Het Wat Zachter kan optredens verzorgen op alle soorten feesten. Van een gezellige feestzaal tot een grote festivalweide, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten. In overleg kunnen de speelduur en speeltijden zo ingedeeld worden als u wilt.


Mag Het Wat Zachter beschikt over een professionele P.A.-installatie en werkt samen met ervaren geluidstechnici. Zo kan de band een uitstekende geluidskwaliteit leveren tegen zeer scherpe tarieven. Tegen een geringe meerprijs kan ook verlichting worden verzorgd.

Wilt u weten wat Mag Het Wat Zachter voor uw feest kan betekenen? Neem dan gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Bandleden

Mag Het Wat Zachter is een negenkoppige band met twee zangers, een zangeres en een blazerssectie bestaande uit een saxofonist en een trompettist. De basis wordt gevormd door een gitarist, bassiste, toetsenist en drummer.

Interesse in Mag Het Wat Zachter op jouw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benjamin Murck
Zanger

Benjamin leeft op het podium. Wanneer hij niet met Mag Het Wat Zachter op stap is staat hij als acteur, presentator of zanger wel ergens anders in Nederland voor een publiek. Voelt zich het meest thuis in de Nederlandstalige liedjes, maar draait ook voor Engels of Koreaans zijn hand niet om.

Eva
Zangeres

Eva schakelt zonder enige moeite over van hevig headbangen naar het zingen van een dromerige ballad. Weet tijdens veel shows het hart van menig man te winnen, maar heeft gelukkig eeuwig trouw gezworen aan Mag Het Wat Zachter. En ze leefden nog lang en gelukkig...

Sebastiën Hoek
Zanger

Met een halve zaal die staat te springen neemt Sebas geen genoegen. Gelukkig zet hij met zijn krachtige stem met gemak een massa mensen in beweging. Als je geluk hebt laat hij je tijdens een optreden zijn mooie rock 'n roll-dancemoves zien.

Rumon Hagenaars
Trompettist

Rumon studeert trompet aan de jazz-afdeling van het conservatorium in Rotterdam. Als hij geen muziek maakt praat hij over muziek. Gooi er een kwartje in en hij vertelt je alles over zijn favoriete blazersarrangementen en de beste jazztrompettisten.

Samone Mayer
Saxofonist

Van scheurende solo's tot zwoele zwijmelende klanken: Samone haalt een fantastisch geluid uit haar Saxofoon. Momenteel studeert ze aan het conservatorium in Rotterdam om haar spel verder te perfectioneren.

Pim Moltzer
Toetsenist

Pim is vaak tot 's avonds laat achter zijn synthesizers te vinden om precies dat juiste geluidje te programmeren. Studeert Music & Technology aan de HKU en brengt de kennis die hij daar opdoet graag in de praktijk bij Mag Het Wat Zachter.

Kees de Jong
Bassist

Kees studeert aan het conservatorium in Rotterdam en weet als geen ander hoe je met een basgitaar mensen aan het dansen krijgt. In zijn vrije tijd snuffelt hij graag in platenzaken op zoek naar de allervetste funkplaten.

Jordy den Hollander
Gitarist

Een wandelende jukebox: noem een songtitel en Jordy speelt het. Zorgt naast funky slagjes en vlammende solo's ook voor de meest vreemde muzikale ideeen. "Wat als we Adele nou mixen met Survivor, LMFAO en Psy?". Doen we!

Charlotte van Geel
Drumster

Charlotte is de motor van Mag Het Wat Zachter en zet iedereen in beweging: het is onmogelijk om stil te staan wanneer zij aan het grooven is. Ze studeerde af aan de Herman Brood Academie en haar drumspel is dan ook minstens zo indrukwekkend als haar bos krullen.