Reacties

Sandra Schut

Het was weer prachtig! Wat een feest! De energie spat er vanaf, topamusement van de bovenste plank.

Beerd en Marian

Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan ons huwelijksfeest! We hebben genoten van jullie energie, muzikaliteit en het mixen van verschillende nummers. Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad, onze gasten ook en ook het personeel van de locatie was onder de indruk!

Marion Van Dijk van Ooijen

Wat waren jullie geweldig op onze bruiloft op 06-10-2016!!! Het was echt super!!!! Alleen maar positieve berichten gehoord!! Dank jullie wel!

Patrick Holleeder

Het was werkelijk een weergaloos optreden afgelopen zaterdagnacht bij de Kersenproms. Wat een energie & muzikaliteit! Jullie zijn echt een fantastische strakke band. Alle 9 bandleden. Mijn complimenten!

Onno en Monique

Hoi superentertainers van MHWZ!!!! Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor de fantastische avond. Jullie hebben onze trouwerij onvergetelijk gemaakt. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad op jullie geweldige show. Jullie hebben van onze trouwerij een geweldig feest gemaakt. Wij hopen jullie nog vaker te mogen zien!

Heel erg bedankt!!!

Eddy Keur
De Show Zonder Naam, Radio 538, Hilversum

Wát gaaf. Man! We hebben jullie duidelijk niet voor niets voor de 3e keer live in de studio uitgenodigd.

Carlo Boszhard
De Show Zonder Naam, Radio 538, Hilversum

Dat klinkt echt te gek hoor. Serieus. En jullie zijn zeker ook al regelmatig op TV te zien geweest? Wat een totaalplaatje!

Daphne Hersbach

Wat een top band zijn jullie... wat gezellig... vandaag na de ronde van noord gezien :-) Hopelijk zie ik jullie nog vaker!

Tara Saffari
Medische Faculteits Vereniging Rotterdam

Dankjewel MHWZ! We hebben onwijs genoten! Tot de volgende keer :D

Corine Jonkman

Wanneer je als band vanaf het begin van de avond met zoveel aanstekelijk enthousiasme staat te vlammen op het podium dan zijn wat mij betreft alle complimenten voor jullie op zijn plaats! Heel veel succes én plezier verder met jullie band!

Katinka Bregman

Super te gekke avond gehad wat zijn jullie een fantastische feestband!

Paul Hulleman
Dolfinarium

Wow!!! Wat zijn jullie GE WEL DIG!!! Respect!! Wat een feest hebben jullie ervan gemaakt. Grote dank namens al het personeel van het Dolfinarium.